(Android/iOS) Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] krāpj ģeneratora žetonus
Feb 10, 2022 12:57:09 GMT
Post by phafidodtothy on Feb 10, 2022 12:57:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj ģeneratora žetonus ▞▞▞
▞▞▞ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] 2022 version ▞▞▞
Stāsta sākumā es atklāju, ka tas ir patiešām neinteresants un nekas daudz nenotiek. Neesmu aizrāvies pat pirms spēles lejupielādes. Es tikko izmēģināju lietotni, lai noskaidrotu, vai iepriekšējās atsauksmes bija ticamas. Bet jebkurā gadījumā tas darbojas labi, bet stāstam nebija laba āķa sākumā, kas man personīgi sabojāja pieredzi.
Es piešķiru šim 2 zvaigznes par pūlēm, ko veidotājs ir pielicis, un grafiku. Izņemot to, es esmu patiešām nokaitināts un vīlies par romānu/spēli, lai kā es to varētu saukt. Viņi to sauc bezsaistē, bet, ja mēģināt to atskaņot, jums ir jābūt tiešsaistē un jāskatās pievienojumi, jo jūs nevarat turpināt, ja vien neizvēlaties pareizo opciju (kas ir neparedzama) un ir jāpārveido aina, skatoties pievienojumus. Tik kaitina atkārtotās "Bad ending" "Another ending". Dialogi varēja būt labāki tbh.
ar tulkojumu ir jāstrādā, bet kopumā tas ir diezgan stabils. mana vienīgā sūdzība ir tāda, ka tas ir nedaudz īss. rediģēt: paldies, ka paziņojāt man par citiem saviem darbiem, es tos tūlīt lejupielādēju!
kāpēc mums ir jāmaksā par romāniem, ja mēs to lejupielādējam, lai atbalstītu jūsu uzņēmumu, es novērtēšu jūs ar 1 zvaigznīti, ja vien, ja jūs man iedosit romānus bez maksas, es jūs nenovērtēšu ar 5 zvaigznēm.
Viss darbojas labi, bet man personīgi šis stāsts nešķiet tik interesants kā cita izstrādātāja spēle MF7R. Es teiktu, ka stāsta žanrs pārsvarā ir dzīves posms ar dažiem fantāzijas elementiem, bet tas ir tikai varoņu dēļ. Ja jums patīk šāda veida lietas, tad šis VN noteikti ir jums.
Garlaicīgi
šī spēle ir laba, bet ne pietiekami laba, jo es domāju, ka varu izvēlēties dažādas beigas
Tā ir lieliska spēle, taču to var pabeigt vienā sēdē (pēcpusdienā), lūdzu, pievienojiet vairāk nodaļu
Mazliet buggy un tulkojums ir patiešām dīvains, bet joprojām jauka spēle
Māksla šajā spēlē ir ļoti skaista. Sižeta līnija ir aizkustinoša. Reklāmām ir iespējas, taču tās nav uzspiestas, kas ir ļoti jauki. Varoņi ir dimensijas un reālistiski, taču tiem piemīt arī pārspīlēta kvalitāte. Šī spēle ir aizraujoša un viegli spēlējama. Es to ļoti iesaku.
Mākslas stils ir ļoti skaists un visas beigas interesantas. Spēlē nebija neviena blāva momenta.
Robot Warfare: PvP Mech Battle Hành động sfu
Jauks, sirdis velkošs stāsts par trim nenormāliem draugiem un viņu dīvainajām dzīvēm. Vienīgā nožēlojamā daļa ir tā, ka tulkojums nav šķietams un pamanāms (piem.: Vai jums neizdevās?, nevis "Vai jums neizdevās?), kas padara beigas mazliet nemierīgas. Joprojām jauki.
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] রোমাঞ্চকর zumk
Man patiešām patīk visas Entabridge VN, taču šī ir diezgan garlaicīga pirmajās nodaļās, bet es domāju, ka dotu tai iespēju. tas man pieauga, un man ļoti patīk visas beigas un izvēles. Vēl viena lieta būtu tāda, ka tulkošanas kļūdas man mazina stāsta ietekmi, jo vēstījums, lai arī saprasts, ciestu no valodas barjeras. Kļūdas ir nelielas, un jūs noteikti varat saprast, bet es vienkārši dodu priekšroku labiem tulkojumiem dziļiem ziņojumiem.
Lai jums ir labs sižets. Ceru, ka varat pievienot vairāk nodaļu
Stāsts ir labs, taču dažreiz lietotne pēkšņi sāk dubultmūziku.
Diemžēl es nevarēju sākt spēli, es izmantoju cromebook. Esmu mēģinājis iesākt ar katru taustiņu, bet... Es ceru, ka spēle ir lieliska, un, ja grafika būtu līdzīga jūsu citai spēlei, esmu pārliecināts, ka tā ir lieliska. Godīgi sakot, pamatojoties uz attēliem, es uzskatu, ka šī lieta ir lieliska.
māksla un mūzika ir skaista, pats stāsts ir emocionāls amerikāņu kalniņš! Bet galvenokārt katrs varonis tika izveidots skaisti, esmu priecīgs, ka varēju nospēlēt šo dimantu. Lai gan man ir skumji redzēt, ka tas beidzas, esmu priecīgs, ka to spēlēju. Turpiniet strādāt un, lūdzu, turpiniet veidot vēl dažas pārsteidzošas spēles, piemēram, šī!
Pechka - Visual Novel, Story Game, Adventure Game APK 6.8.2 ...
man tas ļoti patika, es esmu ļoti aizrāvies ar šo spēli un personāžiem, kurus es viņus mīlu tik ļoti, es vienkārši jūtos viņiem piesaistīts, es gribu redzēt citu spēli, bet ar varoņiem un galveno varoni atdzimst kā briesmonis kā vilkacis vai kaut kas tamlīdzīgs, es atvainojos, ka esmu aizmirsis galvenā varoņa vārdu, bet varoņi bija tas, kas mani noteikti aizrāva ar to, un es vēlos redzēt vairāk šāda veida spēles, un paldies, ka izveidojāt tik brīnišķīgu spēli
Dievs, tas ir neticami. viegli labākā lieta, ko FAR esmu lejupielādējis 2019. gadā. Māksla bija pārsteidzoša, stāsts bija vēl labāks, un mūzika, iespējams, bija šī vizuālā romāna LABĀKĀ daļa. Viss, ko varu teikt, ir apmēram tā: "tas notiek, kad satiekas kaisle un talants, neupurējot otru." lai gan viena lieta, ar ko man ir jākritizē šī spēle, ir tulkojums.
Iestrēdzis ielādes ekrānā, pieskāros 3 minūtes un nekādas atbildes. Novērtēju atbildi, bet joprojām nedarbojas
Bro...10 no 10. Lielisks stāsts. Reizēm tulkošana bija nedaudz apgrūtinoša, taču es varēju saprast tā būtību tajos punktos. Tie bija daži diezgan negaidīti sižeta pavērsieni. Un reklāmas nekad netraucēja neērtos laikos. Iedomājieties no tā veidotu anime. Es to varētu redzēt. Mākslas stils arī bija drūms.
Sāksim ar dažiem pozitīviem aspektiem. 1. Mākslas darbs un vizuālais materiāls ir lieliski. 2. Stāstījuma izvēle, kas nav atkarīga no mikro darījumiem. Par negatīvajiem aspektiem: 1. Pats stāstījums, man personīgi tas nekad nešķita saistošs un šķiet mīksts, man šķiet, ka stāsts būtu labāks, ja tas atbilstu izlaiduma maršrutam. 2. Paši varoņi, tie bija mīlīgi un daudzveidīgi, ja varoņi būtu salīdzināmi, tas palīdzētu stāstam un emocionāliem sitieniem TLDR — Enjoyed but Dissapointed
Godīgi sakot, šī spēle ir laba, bet vai varat, lūdzu, vairākas labas beigas savai gaidāmajai spēlei. Jo būtu labāk, ja būtu dažādas labākās beigas.
Es nevaru iegādāties papildu izdevumu, LŪDZU, VAJAG PALĪDZĪBA!!
sižets ir ļoti paredzams un atbildes ir acīmredzamas. Es domāju, ka 9 gadus veciem bērniem šī spēle patiks, bet noteikti ne tīņiem un vecākiem.
Iespējams, ka tas ir diezgan aizkavējies, jo mans vecais tālrunis. Nu jebkurā gadījumā es nevaru īsti spriest par šo spēļu kvalitāti, jo tikai izturēju 1. nodaļu un nometu to no intereses. Esmu redzējis labāku VN, bet es domāju, ka šī nebija mana izvēle. Es joprojām piešķiršu tai 4 *, ja jums patīk Light Visual Novel ar Anime Visual (mazliet sajaukts ar rietumu mākslas stilu) un vēl neesat izmēģinājis daudz VN spēļu.
Ak, man ļoti patika šīs spēles rūgteni saldais stāsts un varoņi, es pilnībā redzēju, ka tā ir īsa izrāde. Daži formulējumi/uzsvars bija nedaudz mulsinoši, taču tas nebija pārāk liels jautājums. Tomēr jautri!
man patīk, stāsts ir labs īsam un tam ir smieklīgi un sirdi plosoši momenti.
Brīnišķīgs un skaists mīlīgs stāsts. Bet ir jābūt izlaišanas pogai, tostarp pogai uz priekšu, un jāspēj nolasīt iepriekšējās sižeta rindas.
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Sarguzasht ljf
Iwona korolewicz interracial dating, Hook woman, Dating my best friend dad, ... Alleenstaande mama's dating, Head torch light in bangalore dating,
Šī spēle ir diezgan patīkama, emocijas ir tur, un dažas beigas ir nežēlīgas. Lai gan daži tulkojumi bija izslēgti, bet joprojām ir saprotami, ir tāda kļūda, kā mūzikas fons vienlaikus atskaņoja trīs celiņus (varbūt tāpēc, ka pāreja uz reklāmām, galveno izvēlni un ainas pārtaisīšana varētu nozīmēt celiņu pārtraukšanu, es neesmu pārliecināts), un reklāmas varbūt ir mazliet par pārmērīgu, nu, jūs varat patīk reklāmas bez maksas par 3/3 vai kaut ko citu. Ieteicams tiem, kam ir apnicis spēlēt citas spēles
Es ļoti mīlu šo spēli! Es to spēlētu vēlreiz, ja kādreiz justos, ka man tas ir vajadzīgs, taču tas pats par sevi ir ļoti piepildīts. Labs stāstījums, vienīgās problēmas, ko atklāju, ir tādas, ka dažreiz nevarat ritināt dialogu, tas notiek pārāk ātri vai tulkojumā ir kļūdas. Citādi pilnīgi nevainojami!
Lielisks romāns. Taču, kā jūs to darījāt noslēpumainajā 7 forumā, piemēram, skatīties 30 reklāmas, lai atbloķētu saturu, bija laba ideja. Tā kā mēs nevaram jūs atbalstīt ziedojot, bet mēs varam, skatoties reklāmas. Tāpēc, lūdzu, padariet pēdējo vasaras bonusu nodaļu atbloķētu ar reklāmām😇
nedarbojas pie galvenās izvēlnes
7Days!: Mystery Visual Novel, Adventure Game - spēle ar Buff ...
Man ir problēma. lietotne nedarbojas pēc mana Google atjaunināšanas