Post by phafidodtothy on Feb 10, 2022 12:48:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishing Clash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishing Clash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Fishing Clash 2022 version ▞▞▞
ژنراتور FISHING CLASH: سکه و مروارید 【Hack رایگان】
از آنجایی که شما توسعه دهندگان گفتید که بازی را کاملاً منصفانه ساخته اید، حدس بزنید که چه چیزی را از دست داده اید، من حداقل می توانستم بدون خرج کردن پول رقابت کنم، lol اما من نمی توانم با صرف پول برای یک فریب احمقانه رقابت کنم. فریز بازی
بازی آیفون - صفحه 64 - زومجی
Cooking Dream Casual awqb
Fishing Clash: Gra wędkarska Symulacyjne hmud
لعنت به سازندش نصبش نکنین
Fishing Hook - Fisherman Simulator - آخرین نسخه برای آندروید
واقعا افتضاح. هرکی نصب کن نتشو حروم کرده
در کل این یک بازی ماهیگیری GD است اما می تواند بهبود یابد
Fishing Clash સિમ્યુલેશન pgp
خیلی خوبه
خوش می گذرد. من واقعاً دوست دارم که چگونه رقابت را در بازی ترویج می کنند. آنها مسابقات قهرمانی و چالش هایی دارند که اگر بالاترین امتیاز را در ماهی (ها) کسب کنید، پاداش دریافت می کنید. این واقعاً عالی است، اگرچه اگر خیلی سریع سطح خود را بالا ببرید، در نهایت به بازی برگشتی خواهید رسید زیرا کمبود کارت شما را در یک نقطه ضعف شدید قرار می دهد. در کل، لذت بخش است و ارزش دریافت آن را دارد.
Fishing Clash (آیفون) شرکت سازنده : Ten Square Games. درجه سنی مناسب : تمامی سنین. سبک : شبیه سازی.
Clash: War Empire. ... سه نفره; ماهیگیری مسخره; کانابالت. پرش دودل.
بازی در طول دوئل دچار مشکل می شود و یخ می زند (به شما فرصتی برای گرفتن ماهی نمی دهد). قطعاً پرداخت به اندازه کافی/بیشتر برای برنده شدن در نوع بازی.
من عاشق این بازی هستم، شما ماهی های زیادی را جمع آوری می کنید
دانلود 1.0.173 Fishing Clash: Catching Fish – بازی شبیه ساز ...
خیلی بد
Fishing Clash સિમ્યુલેશન pgp
نصب نمیشه...به ۷۷ درصد میرسه دیگه آپ نمیشه
Fishing Clash: Gra wędkarska Symulacyjne jhla
Fishing Clash: Catching Fish Game. Hunting Fish 3D نام بازی ای زیبا و سرگرم کننده در سبک بازی های شبیه سازی از Ten Square Game می باشد که برای اندروید منت.
نصب کردم فایده ای ندارد وقتی جایزه میده نمیخوره باید حایزه بدید حداقل اعتبار گوگل باشه که بدرد بخوره و انگیزه بده.
Fishing Clash: Game Memancing Simulasi inqx
لطفا حالت دوئل را اصلاح کنید. قرقره در بارگیری گیر می کند و ظاهر نمی شود یا ماهی می گیرید و به چرخیدن ادامه می دهد و تا زمانی که دور تمام شود هیچ اتفاقی نمی افتد. من بازی را دوست دارم فقط این مشکل رخ نمی دهد.
بابا اینترنت می خواهد
بازی جالب، گاهی اوقات رویدادهای جایزه فقط برای سطوح بالاتر است. هنوز هم سرگرم کننده بازی است.
گوه گوه
خیلی خوب بود نصف بشکنی خیلی هم بازی خوبه ماهی که برا درآمد
از آنجایی که ویژگی افزودن ساعت را اضافه کردهاید، این بازی به شدت کاهش یافته است، یخ میزند، به زور بسته میشود و ویژگی چرخ ثروت کار نمیکند.
مورد علاقه من بازی حتی بهتر است با قبیله ای که من در آن هستم به نام puddlejumpers افراد گروه شگفت انگیز.🙂🙂🙂
سلام اسم من ستاره است . بازی خوبی است💃💃💃
Fishing Clash: Gra wędkarska Symulacyjne jhla
بهترین بازی ماهیگیری چه روی تلفن یا با استفاده از رایانه/کنسول... به کار شگفت انگیز خود ادامه دهید
3D v1.0.150 + Mod – بازی شبیه سازی محبوب “نبرد ماهیگیری” اندروید نسخه معمولی +
خیلی بازی بدیه نصب کن
همین که ایونت فیش رو ارتقا دادم بازی کرش میکنه!!! لطفا زودتر اصلاح کنید تا بتوانم رویداد را تمام کنم!!
عالی یه ستاره کم دادم چون چوب ماهیگیریش زیاد خوب نبود
دستمزد برنده شدن و حمایت وحشتناک این رقم را از 4 به 2 رسانده است
ستاره ها را رها کردی چون این پول نقد ماهی را گذاشتی تا من ماهی بگیرم، پول نقد ماهی بگیرم که بتوانم مروارید بگیرم اما برای باز کردن بانک ماهی باید پول بپردازم؟ من نه تنها این بانک ماهی احمقانه را دارم که نمی توانم از آن انصراف دهم. هیچ راهی برای جلو افتادن در این بازی بدون پرداخت هزینه وجود ندارد.
بازی را دوست دارم اما مشکل بزرگ Great White Evo. هرگز نمی توان آن را گرفت. خط همیشه در آخرین ثانیه شکسته می شود. خیلی ناامید کننده!!
این یک بازی عالی است. گرافیک فوق العاده واضح و سطوح بسیار شگفت انگیز است. به نظر میرسد اخیراً، توسعهدهندگان تلاشهایی را به سمت شما انجام میدهند که شما را مجبور میکند موارد اضافی را خریداری کنید تا فقط برای افزایش درآمد خرید برنامه پیشرفت کنید. من با پرداخت هزینه برای چند مورد بازی دارم. SOMEBODY برای ساخت این بازی تلاش زیادی کرده است و باید به او پاداش داد اما نه با باج گیری مجازی. به روز رسانی 2020: باج گیری بدتر می شود. همچنین در حال حاضر عبارت بازاریابی حیله گرانه می تواند شما را مجبور به خرید وسایل ناخواسته و/یا بی ارزش کند.
وای خدا لطفا نصب نکنید کلا هنگ هست اخه ادم ببخشید خنگ این چیه
بازی را خیلی دوست داشتم حالا بعد از آپدیت متوقف می شود و بازی باید سه بار در 20 دقیقه راه اندازی مجدد شود.
اسلن خوب نایست یدونه ستاره هم کم کردم چون هرچی ماهی میگیرم همشون شکل همون
من عاشق ماهیگیری در زندگی واقعی هستم و این بازی را نیز دوست دارم!
Fishing Clash بسیار سرگرم کننده است، اما اشکالات و مشکلات زیادی وجود دارد. آنها دائماً به نام "انصاف و سرگرمی" در بازی تغییراتی ایجاد می کنند. درست! منظور آنها سرگرم کننده تر است برای کسانی که می توانند هر روز پاور آپ بخرند، و کسانی که می توانند بزرگترین بسته های فریب را برای رویدادهای ماهی جدید بخرند، برای بقیه، آماده می شوند تا به طور سلطنتی با انصاف و برنامه سرگرم کننده در تناسب شکست بخورند. پولدار نیستی؟ کسب جوایز قهرمانی و چالش را فراموش کنید.
روشی سرگرم کننده برای گذراندن زمان