Post by phafidodtothy on Feb 10, 2022 12:45:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chicken Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chicken Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Chicken Gun 2022 version ▞▞▞
این بازی باحال است مثل گویا بودنش با یک سری جوجه نمی دونم چرا ولی بازم بازی خوبیه هر چند دوست دارم این بازی رو از طریق سطل زباله بازی کنم تا زمانی که تبلت دیگه من پاک کنه
Chicken Gun Action nelp
سلام این بازی باید مروف بشه اما من چند روز بازیش را دارم میکنم اما این روز بازیم مشکل پی داکرده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
بازی سرگرم کننده، اما گرافیک متوسط است، دارایی ها دزدیده شده اند، و برخی از اسلحه ها شکسته شده اند، اما همچنان سرگرم کننده است.
تفنگ برا چیه
ایده بازی عالی بود فقط یک عصبانیت کامل از مسابقه اخراج شدن بیهوده
بد نبود
من هد آژیر را در بازی پیدا کردم اما در حالت زامبی است و فقط در حالت زامبی می تواند کار کند زیرا حتی در حالت دیگر نمی تواند کار کند زیرا فقط آن را حذف می کنید لطفاً سر Siren را دوباره اضافه کنید و او شما را در بازی نصب خواهد کرد.
این بازی متاسفانه تفنگ مرغ متوقف شده است. من 1 ستاره می دهم اما می توانم این بازی را خیلی بد متوقف کنم
هر بار که بازی میکنم بهترین بازی تاریخ است. اما یک ایده این است که برای هر بازیکن گلایدرهای آویزان اضافه کنید و می توان از آنها برای کنترل چرخش ها استفاده کرد و نیازی به تخم ریزی نیست.
گیم پلی خوب است، اما همه نقشه ها به جز چالو هاوس کار نمی کنند و از آن ناراحتم. لطفاً نقشه های دیگر را برای من کار کنید.
بازی خوب این غم انگیز است که چگونه تک تیرانداز باگ دارد و من فقط می توانم دیوارها را تخم ریزی کنم
من به این یکی می دهم زیرا کار نمی کند و همچنان بسیار عقب می ماند.
عالی
بازی انجام شده است
خیلیییییییییییییبیییییعالیهمن۹سالمهامااینبازیرودوستدارمبایاینکهدخترم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹دستسازیندشدردنکنه🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😥😥😰
این بازی مرغ و خوک ps برای TheDuty combat جنگ چند نفره تفنگ مرغ است 🔫 😎😈🏙 . مثل اینکه من combat 3 رو بازی کردم ولی قیمتش 4.99 بود. بنابراین من می خواهم فیلم و تیتراژ فیلم تیراندازی با تفنگ مرغ را بازی کنم.
Mr Bullet - Spy Puzzles पहेली bfv
عالییی
من این بازی را دوست دارم زیرا جالبترین بازی است به علاوه آفلاین است و مانند بعضی اوقات می توانید پول زیادی بدست آورید و دوست دارم مخصوصاً به این دلیل که به سطوح کمک می کند و همه بازی های بدی که من انجام می دهم این یکی بهترین است.
وقتی این رو بازی کردم روی دکمه سرور کلیک کردم و برای همیشه لود شد 🙄😒😤😠😡 ولی الان کار میکنه و من دوستش دارم ولی اگه هنوز شروع نکردم مردم دارن منو میکشن.😡😠😤🙅😡😾 👎و لطفا دفعه بعد تبلیغات را اضافه نکنید زیرا آزاردهنده است
خیلی تخمی
اشکالات خیلی زیاد
اینترنت میخواد سریع میمیره
خدا لعنتش کنه! موسیقی پخش شد! نسخه قدیمی تر موسیقی ندارد که برای من خوب است. اما، حالا شما موسیقی را قرار می دهید؟! ممنون که باعث خون ریزی گوشم شدی! و بدتر از آن این است که تنظیماتی برای خاموش کردن موسیقی وجود ندارد. من نسخه را زیاد دوست ندارم. و من از آن موسیقی متنفرم.
دانلود نمیشه😕😕
سلام به دوستان عزیز دادش این چرا داری بازی می کنی وقتی از بازی میای بیرون بدش وارد بازی میشی نمیاد ولی بازی خوبی نصب کنید. عالی،😍👎
من به 1000 سکه نیاز دارم
وقتی به یک بازی ملحق می شوم در حال بارگیری و بارگذاری است که آن را حذف نصب می کنم و وارد سیستم می شوم و نیمی از پیشرفت من پول، سطوح من تمام می شود 😟😟☹️ و باز هم نمی توانم به هیچ بازی بپیوندم 😿😿😭😭😭😭😭😭😭😭
این بازی عالی بهترین بازی دنیا هست ⭐⭐⭐⭐⭐
پر از هکرها، پر از اشکالات و اشکالات، صدمات مزخرف به GOLDEN AK مانند آنچه در جهان است، MINIGUN قوی تر بر روی AK GOLDEN؟!. لطفاً بازی را اصلاح کنید و من به آن امتیاز 5 ستاره thnx می دهم
Chicken Gun Action nelp
خنده دار و خوب است، اما من از افزودنی ها متنفرم، بنابراین آزاردهنده آن را به عنوان یک بازی آفلاین قرار دهید و خوشحال می کنم آن را بهتر کنید، مثل اینکه می توانید کارهای بیشتری انجام دهید، مثلاً می توانید ماشین های کوچک و کوچک باشید
Chicken Gun Aksi xju
Chicken Gun Aksi xju
من عاشق این بازی هستم اما یکی از این بازی ها از دست رفته است اگر من اکنون وارد حساب کاربری شوم
بازی خوبی است اما اشکالات زیادی وجود دارد، در نقشه گدازه ما دوباره و دوباره می میریم. تعداد زیادی هکر وجود دارد و آنها بسیار آزاردهنده هستند. لطفاً کاری کنید که آنها را ممنوع کنید. ما حتی نمی توانیم به آنها لگد بزنیم.
بهترین بازی دانلود نکنیو خرید بچه ها اسم من تو بازی تینه آبی و سبزهʍᵃᵈᶤʸᵃʳ=من
بدترین بازی عمرم سازنده ی کلاه بردار نمیاره
چرته