Post by renmotuttleacirc on Feb 8, 2022 23:16:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ необмежену кількість хак ▞▞▞
▞▞▞ Mr Meat: Horror Escape Room 2022 version ▞▞▞
це весело, але це припинятиметься щоразу, коли мене спіймає чоловік
👎👎👎👎👎
Містер М'ясо непогана гра з добрим сюжетом. Буду чекати продовження🐷🍖
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game სტრატეგია wlf
Mr. Meat — найважча гра у світі, коли я намагаюся грати у свою. Дев'яносто разів Це прийшло атомарно. Це найпрограшніша гра в світі
Ця гра дійсно хороша, мені подобається, але гра була оновлена, вона трохи яскрава, і мені сподобалася стара, яка трохи темніша, ти знаєш, я сподівався, що ти зможеш оновити її до темної, і якось мій огляд видалили, чому, але я сподіваюся, будеш 👌
Мені подобається ця гра, але є шлях до багато реклами. Питання. Чому б ви розміщували забагато реклами в грі? Я не намагаюся бути грубим або щось таке. Я просто хочу висловити свою думку.😶
Mr. Meat: Horror Escape Room Arcade cduo
Це хороша гра, але причина, чому я поставив їй 3, полягає в тому, що коли я намагався стріляти в Mr.meat, це не спрацювало, і він би мене вбив, мені подобається гра, але виправте це, будь ласка
Mr. Meat: Horror Escape Room Arcade bxw
Ця гра дійсно крута і страшна, але я думаю, що більше оновлень, які могли б зробити трюк, ця гра дійсно вихідна гра, мені подобається 😉, але я думаю, що ролики були досить крутими і страшними, цій грі справді потрібно більше оновлень і частина 2
Уегввеманл ................... . Привіт . ... . 12🦍🦍☠️👹👹👹👹☠️☠️☠️🐖🐲 Вовркрпоуовівівіуікмаммаив
Гра виглядає дуже добре, але щоразу, коли я граю, вона затримується, і врешті-решт, якщо ви робите занадто багато підказок, гра просто вимикається. У мене є абсолютно новий планшет найвищого класу, тому мені неприємно, що я не можу грати в нього.
Гарна гра!!!👍 НІ!😫 Було б краще без реклами, але без просто реклами, реклами, виправте, будь ласка. Якби реклама була кожні 10 хвилин, 5 зірок! Але замість цього кожні 10 секунд НАЙГІРША ГРА. Не! Пограй у цю гру ще раз Грай бабусю, привіт сусід, і крик льоду, але не це! Скажіть нам, якщо ви оновлюєте її, будь ласка, Знову НАЙГІРША ГРА КОГДА-ЛИБО!!!!!!!!☹
Повно в режимі Ghost .... коли одне додавання буде завершено миттєво, з'явиться інше .... Ця гра повна додавань!😡😠🙏🏻
Це дуже хороша гра, але мені подобається грати в гру в режимі привидів, тому що Містер Міт дуже жах. Мені стало страшно, коли він підійшов до мене ближче
Класна гра, цікавий сюжет. Дякую за те, що є можливість грати в привиді і добре оглянути всю місцевість❤❤❤ Робіть більше таких ігор😊😊😊
Ви можете зробити таємну кімнату, як ви зробили лабораторію та гараж Реббаки. Мені це подобається. У лабораторії є зілля. У цьому зіллі є колодязь. Ми можемо взяти зілля з колодязя та лабораторії будь-де, але колодязь — це найпростіший спосіб взяти зілля. Чи можете ви додати до цієї гри більше секретних кімнат, як-от холодильник Підземний тунель. Мені подобається той тунель. Тепер це 1.9.2 Будь ласка, змініть її на 2.4.4 ДЯКУЮ
Занадто багато реклами, це дратує, будь ласка, видаліть їх мм, плсссссссссссс, або зробіть їх менше через 8 або 17 хвилин пізніше 1 додайте, можливо, будь ласка? Або 7-18 хв? Plss doo themmm lesssss
Mr. Meat: Комната ужасов Аркады bnm
Хороша гра, мені дуже подобається ця гра, але, будь ласка, виправте деякі проблеми, це викликає у мене ривок, і чому розробник надав опцію ящика, ми не можемо знайти одну річ у дверцятах і ящиках кухонної шафи
Це хороша гра, дуже хороша, але я ставлю дві зірки, тому що вона може зберегти при русі. Ось чому я ненавиджу її зараз я не граю Цю гру, будь ласка, оновіть її і вмійте її зберегти, будь ласка, це мій улюблений, будь ласка, будь ласка!!! !!!😯😯
Гра топ прошу оновити цю гру
Ця гра настільки дурна, що ви не можете вийти з реклами, не повернувшись на початковий екран, той, хто це зробив, є повним ідіотом
Гра класна, але всі кімнати в домі заплутані!
Кінець був гарним, але таємний кінець теж був добрим. Я знайшов усе, що бачив, я врятував дівчину, поліцейського та містера Міта, які розмовляли, А ТІМ МІСЕР М’ЯС ВІН ВБИТЬ КОПА, а потім вони гуляли! Чувак зламався, але я дам тобі 3 зірки, я думаю, ти повинен повернути містера М'яса! О, так тримати!
Єдина проблема полягає в тому, щоб змусити дівчину стежити за вами та людьми, які скаржаться на режим привидів і спливаючу рекламу. Ви читали умови кожного рівня складності? Це не привід ставити йому одну зірку, тому що ви не вмієте читати.
Ставлю 5 бо гра супер!
Вау, я люблю цю гру, також вона теж жах, і вона розважає людину, яка грає в цю гру, коли мені нудно, я граю в неї дійсно дивовижну гру, усі ігри, якщо ви граєте, якщо це хороша гра, у неї є принаймні одна проблема, але ця гра чудова гра і в ній немає жодних проблем гарна гра я граю в цю гру вже 5 років дивовижна гра, так тримати😘😊
Гра дуже-дуже крута а розробники а як мені скачати мені моди в майнкравт що мені треба скачати
Ця гра є дуже жахливою грою у світі, тому що коли я щось знаходжу, він приходить як повітря. Але мені подобається ця гра, вона теж важка.
Це дуже легко, і ми можемо дуже легко підвищити рівень. Між ним багато реклами
Привіт, цій грі потрібно багато оновлень. Будь ласка, додайте новий скін для містера Міта та поверніть, будь ласка, полювання на психопатів
Ви не можете отримати паяльний факел так легко, тому що дротики не влучають його ідеально, навіть якщо він потрапив у середину, а також дротики не падають, коли ви стріляєте ними в бік паяльного ліхтаря.
Супер гра 👍👍💟👍👍👍👍
Гра вилітає
Ця гра дуже складна в новому оновленні, але мені дуже подобається ця гра, просто ця гра дуже затягує
Mr. Meat: Horror Escape Room Arcade bxw
Mr. Meat: Horror Escape Room Arcade cduo
Це хороша гра, але багато звукових ефектів і треків скопійовано з інших ігор, наприклад, лай собаки скопійовано з комп’ютерної гри, яка є Total Overdose. Це дуже погано, соромтеся,😠
завжди виходить з ладу і виводить мене на головний екран. Не задоволений грою.
Дуже круте оновлення від 8 січня 2020р.
Я не ставлю цій грі 5 зірок, тому графіка така низька, але ігровий процес хороший
Гра дійсно гарна, хоча її оновлення є чудовими, але є деякі помилки, які слід виправити, сподіваюся, що це буде виправлено ...:-):-
Mr. Meat: Комната ужасов Аркады bnm
Багато реклами, і поганий хлопець може мовчки підкрастися до вас, ця компанія з розробки ігор має потенціал, але досить погана
Спочатку це було добре, але потім я шукав всюди, але деяких елементів не було, виправте, будь ласка, і всі, якщо ви взагалі не хочете реклами, просто вимкніть Wi-Fi
Я поставлю 4 зірки, тому що містер Міт добре чує в екстремальному режимі, привидний режим і звичайний режим жорсткий і легкий режим є моїми улюбленими, і коли я граю в режимі привида, кожні 23 секунди з’являється реклама, а потім я вимикаю свій Wi-Fi і тепер він дуже хороша гра
Занурення знищено рекламою слота лепрекона через 30 секунд гри. До цього моменту він був грубим, сирим і обіцяв. Якщо вони перенесуть рекламу на час, не пов’язаний із грою. Екрани завантаження, запуск ап. Перш ніж почати нову гру після того, як ви помрете або виходите з гри, було б краще відразу. Але щасливий лепрекон, який танцює навколо екрану, і звуки ігрових автоматів – це те, що я щойно вважав антиподою страшної гри жахів. Якість гри 5 зірок із 1-зірковим часом показу оголошення.
Гра чудова, але я думаю, що містер м’ясо має бути менш агресивним, і ви повинні мати можливість заманити свиню в пастку, яка змусить його застрягти, але що станеться далі, ми знаємо.