Post by renmotuttleacirc on Feb 8, 2022 22:52:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan számú érmét kódol ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Tycoon 2022 version ▞▞▞
Szeretem ezt a játékot. Ez jó.Választhatok szakácsot, írhatok nevet és főzhetek finom ételeket. Ki tudok nyitni új ételt. Ki tudom nyitni az új padlót.
Soha nem unom ezt a játékot, nagyon tapsot adok a játék alapítójának, aki elűzte az unalmat, ami megöl minket... imádom
Ez egy jó játék, bár amikor elérem a 21-es szintet, a játék frissítést kér, ami unalmas, meg tudod javítani, és megadom az 5 csillagomat
Ez nem túl jó, ezért 2 csillag
Ez a játék nem volt jó, a pincér annyi ideig lesz, és nem tudunk főzni, amíg a pincér nagyon piszkos játékot ad, kérjük, ne telepítse
A játék lefagy az italbár megnyitása után. Szörnyű alkalmazás
Nagyon élvezem a játékot, de kétszer újra kellett telepítenem. Majdnem a végén megáll a 166. napon és ott is marad.
Túl unalmas, azonnal töröltem ezt az alkalmazást
Gyűlölködő játék! Srácok ne töltsétek le, nem engedi be az ügyfeleket, amíg nem frissített semmit..tehát ha nincs meg a cucc, meg kell vásárolnia..és ha kész a pénz, akkor nem fognak hadd játssz tovább...és a termékek nagyon drágák, és a vásárlók nem fizetnek jól
szinten ragadtam 💯 Nem tudok játszani és nem látom a parancsokat mit tegyek
Cooking Tycoon פנאי yza
Ez nem egy jó alkalmazás. Ez a legrosszabb valaha. 1-4 szinten jó, de 5. szinten nagyon rossz alkalmazás és csak fejfájást okoz. Szóval csak egy csillagot adtam.
Nagyon szeretem ezt a játékot, rengeteg receptje van, és szívesen játszom, de a 60. napon kaptam készletet, és megpróbálom újraindítani a készülékemet, de még mindig nem tudom megjavítani. Nem értem, miért van készletem. Tehát kérjük, javítsa ezt a problémát, hogy továbbra is tudjam játszani ezt a játékot, mert ez a kedvenc játékom és pihentető. Nem fogom törölni ezt a játékot, így várhatom a következő frissítést. Köszönöm!!! ❤❤❤
Kochen Tycoon Gelegenheitsspiele angv
Cooking Tycoon Ajanviete tqh
Több
Remek játék, de 3 csillagot kaptam, mert egy idő után a játék unalmassá válik 😅
Ez egy érdekes játék, különösen azok számára, akik tudnak főzni. Négy csillagra értékelem, szép munka, csak így tovább
Nagyon élvezem ezt, de ha eltávolítom, ha tárhelyre van szükségem, akkor telepítse vissza, akkor visszaállok a nullára, így pls mentse el a játékot, legutóbb nagyon közel voltam 👀
Szeretem ezt a játékot, mert amikor az emberek ételre várnak, akkor elkezdjük böjtölni a munkánkat. Mellesleg érdekes
Ez a játék tökéletes, és nem igényel sok adatot a letöltéshez.
Segítség 😭 48/50 ügyfélnél ragadt az elmúlt 46 percben, és nem érkezik ügyfél
Nagyon érdekes, de több grafikára van szükség az ügyfelekkel.
Magic Rush: Heroes Nhập vai nnfx
쿠킹타이푼 - Cooking Tycoon 캐주얼 게임 ifxw
ez egy nagyon jó játék, de némi fejlesztésre van szüksége.
Jó, de a probléma az, hogy beköt, ez a harmadik alkalom, hogy újraindítom a játékot, mert a beakadás és a szint kiválasztása hiányzik.
Imádom ezt a játékot, de néha nem nyitom ki az éttermet, ezért nem igazán élvezem ezt a játékot, ezért 3 csillagot adok neked.
Nagyon jó ez a játék Kérhetek egy szívességet? A fiúnak és a lánynak lehet öltönye Kérem!!
Ez egy elég unalmas játék,
Rendben van, de ahogy a vásárlókat megrajzolják
Az utolsó vendég nem jön, így nem tudom befejezni a napot
Cooking Tycoon სხვადასხვა imls
Ez a játék jóóó
az a legjobb ebben a játékban, hogy a hirdetések nem annyira tolakodóak. nem bombáznak hirdetések 30 másodpercenként. a grafika is aranyos. De szeretném, ha több módja lenne a pénzkeresetnek, mivel a frissítések drágák.
Nagyon szeretem ezt a játékot😍😘de az a hiba😣😣 hogy az egészséges nő olyan fukar, hogy rendes C-t adjon! 😮😮És időnként előfordulhat, hogy a maradék két-három vásárló egy ideig nem jön, ez nagyon elkeserítő😔😔😔😔😔 kérlek javítsd ki ezeket a hibákat
Bár biztos vagyok benne, hogy a játék szórakoztató lesz és sokat segít, élvezze a főzési Tycoon játékot, köszönöm.
Szeretem ezt a játékot, mert szórakoztató és kihívásokkal teli 😚
Nagyon szép 😍😍
Ez a valaha volt legszórakoztatóbb és legcsodálatosabb főzőjáték. Bárkinek ajánlom. Ez is olyan terápiás. tényleg élvezem
Ez a játék valójában jó, ez a legjobb főzőjáték eddig.
Imádok Tycoont főzni, korábban is volt, de eltávolítottam, majd visszavettem és újra eltávolítottam, ami a legjobb az egészben az, hogy amikor utoljára visszakaptam, még mindig ugyanazon a szinten voltam!!!!!😁😁😁😁 😁 és új frissítések érkeztek, teljesen jobban szeretem, most az olasz étteremben vagyok, tartsa lépésben az áruval, vagyis kiváló
nagyon élveztem. szerintem több lehetőséget is adhatsz hozzá
A Cooking Tycoon a nagyon jó játék a telefonomon.
Szép ez a játék
Ez a játék nagyon szórakoztató, és Melvin, a lányom nagyon szereti 😍😻😘. ideje nagy részét telefonálva tölti ezzel a játékkal.🤩😽👧 egész nap csak ennyit csinál. Az egész család imádja 👨👩👧👦👨👩👧👦😻😘😍🤩. De nem lehet telepíteni nincs elég hely 😭😭😭😭😭🤯🤯🤧
Nagyon szeretem ezt a játékot, mert amikor csak unatkozom és nincs mit csinálnom, akkor játszani fogok és nevetni fogok, mert vicces
Ez a legjobb játék, amit valaha játszottam!!!!!!!!!!!!!!!!
Lol
Utálom ezt a játékot, talán szerettem volna, ha valaha is játszom vele, mert folyamatosan elakad, megpróbáltam eltávolítani, de nem sikerült, ha valaki vissza tud jönni, és elmondja, mit tehetek a probléma megoldása érdekében. értékelem köszönöm 👌
Ez egy lenyűgöző élmény
Szeretem a főzős játékokat
Cooking Tycoon Ajanviete uqec