Post by renmotuttleacirc on Feb 8, 2022 22:49:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Force Reloaded ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Force Reloaded IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ další hackování primogemů ▞▞▞
▞▞▞ Sky Force Reloaded 2022 version ▞▞▞
Miluji tuto hru, mám ji léta.....jediná věc, se kterou mám problém, je, že mám v průběhu let nové telefony a vždy obnovím to, co jsem si koupil, ale z nějakého důvodu to vždy musím znovu koupit žádné reklamy, když už jsem za to zaplatil. Kromě toho, že je perfektní a miluji to.
Tato hra se mi nelíbí, protože její upgrade zabere hodně času. Chlap sotva sestaví hvězdu, která se montuje jen zřídka, a upgrade pak zabere hodně času. Mise jsou také velmi obtížné. Pak je to ztráta času
Dost chytlava zalezitost..
Užij si hru. v poslední době při sledování reklam - hlavně těch bonusových odměn - obrazovka telefonu na konci zčerná, což vyžaduje uzavření/otevření hry.
Dobrá hra, ale nyní hraje reklamu po každé úrovni. Velmi otravné.
Hra stále padá. Někdy po dokončení (nebo ztrátě) fáze, po všech obrazovkách s výsledky a reklamách, hra krátce zobrazí obrazovku pro výběr fáze a poté se zhroutí. Následné restartování hry způsobí pád hry krátce poté, co se objeví první úvodní obrazovka. Opakované pokusy o restart přinášejí stejný výsledek. Až po 5 a více minutách čekání se hra znovu spustí. Můj Pixel 2 XL je jen něco málo přes rok starý a stále na horním konci spektra. Co dává?
Dobrá hra.
více zbraní Prosím
Příliš těžké ze všech špatných důvodů. Dělo vaší lodi sotva způsobí velké poškození a vždy začíná na nejslabší možné úrovni.Dokonce i po 4 upgradech nepřátelé porazí něco, co je jako 6+ výstřelů, abyste je mohli porazit a vy se rychle vyrojí, přemoží a nakonec zničí. Pokud chcete opravdovou shmup hru na Androidu, hrajte něco jako Danmaku Unlimited nebo Bullet Hell Monday, ne tohle.
Nemá smysl deaktivovat bariéru Stage 5, pokud vás EMP střela bude stále pronásledovat a dělá misi mnohem těžší, než už je. Chci mít možnost deaktivovat a znovu povolit karty. Nebo prostě odstraňte tu otravnou EMP střelu. I na jednoduchém je to těžké.
Brutlení mi nevadí, ale tahle hra je moc. Stovky her a hraní stále stejné úrovně je prostě nuda. Všechny úrovně mého plánu jsou 4s a 5s a stále na úrovni 12. Konečně se mi pole snižuje na lvl 5 a musím se té střele celou dobu vyhýbat. Příliš mnoho. Smazáno.
Dobrá hra zničená systémem výplaty za výhru. Příliš mnoho broušení v jedné misi (musíte hrát alespoň 10krát stejnou misi), abyste získali alespoň menší vylepšení. Budete litovat, že jste plýtvali časem na této chamtivé hře, bez uspokojení na pohled chamtivý Devs FFS hanba vám
Je to top👌 hra já si to vilepsim 😉☺
Výborná hra, ale dnes se mi vymazal save a hra se vrátila na začátek, takže snižuji hodnocení.
Pokaždé, když si stáhnu tuto hru a začnu hrát, okamžitě jsem si připomněl, proč jsem ji minule odinstaloval. Tato hra je velmi frustrující, postup je směšně pomalý a vyžaduje hodně drcení. Pokud vás tato hra baví, musíte získat život.
Milujte hru, jen příliš mnoho času / příliš těžké na postup o úroveň. Kéž by existovala možnost nákupu bez omezení, abyste postoupili za hranice své vlastní schopnosti upgradovat a přežít, aniž byste si užívali medailí potřebných k postupu dál.
Tuto hru lze považovat za hru s časem na toaletu. Zábavné a frustrující hraní zároveň. Všiml jsem si, že kdykoli jsem dostal část karty nebo roviny, obtížnost etapy bývá tvrdá. Bez ohledu na to, jak jsem uhnul, moje letadlo bylo stále rozbité na kusy. Možná byly moje schopnosti špatné, kdo ví. Hratelné, ale nestojí za to utrácet za nákup aplikací. Jak postupujete dále, všiml jsem si, že upgrady neodpovídají obtížnosti etapy. Příklad, zbraň úrovně 5 je stále těžké porazit šílenou fázi 4, co to sakra!? Cmon dev...
dobrá hra, ale zdá se, že nezáleží na tom, jak moc upgradujete, rychle dosáhne bodu, kdy vás hra chce prostě zabít bez ohledu na to
Hraji přes 3 roky. Utraceno asi 50 liber. Pořád si nemůžu dovolit spoustu věcí, věci mají dvojnásobnou, trojnásobnou a čtyřnásobnou cenu, jak stavíte. Peníze ne. Dokonce jsem zaplatil zdvojnásobení svých peněz, stále to nestačí na upgrade. Také mě nebaví čekat 3 hodiny na upgrade mé lodi a neplatím tisíce za to, abych to urychlil. Tuto hru jsem opravdu miloval, ale chamtivost je nechutná tvář, kterou nosíte. Užijte si mých 50 liber.
Štít, laser a bomba jsou mikrotransakční návnadou BS. Byl jsem připraven je doplnit o to, jak přesně byly náklady na upgrady a zrychlení upgradu vyladěné, ale tyto 3 upgrady jsou dobré jen pro velryby. Prvních pár úrovní je skvělý čas, ale váš postup bude nakonec extrémně pomalý a nudný. Zdá se, že na tolika místech je to správné, když si myslím, že dělají něco správně, otočili se a udeřili mě do obličeje.
Tato hra má poměrně pěknou grafiku, zajímavé věci na pozadí a je to prostě zábavná hra na posezení, která nevyžaduje hodinovou investici. Naneštěstí hra na pozdějších úrovních často selhává – samozřejmě jak se blížíte ke konci úrovně! Opravte to a je to 5hvězdičková střílečka.
Sky Force Reloaded อาร์เคด bbre
Tato hra se mi docela líbila, dokud nepřijdete jako poslední možnost....1 musíte zachránit všechny uvízlé muže..2 nesmíte dostat ránu během hry....3 tvůrci hry berou peníze b!@ $ards... kvalita hry je skvělá, ale je to prostě **kin fraška
Dobry
Tato hra z tisíců, když vyměním telefon, stáhnu si ji znovu. Grafix 4/5, hratelnost 5/5, výzvy 5/5, rozmanitost letadel 3/5. Pro: velmi náročná hra. Nevýhody: Hvězdičky je trochu těžké získat, upgrade vyžaduje píli. Vedlejší poznámka: Přestávám hrát asi na 3 roky, ale myslím, že když změníte telefon, neuložíte soubor s vaším pokrokem.
Dobrá hra koupená add remove cant add friends or to turnaj
Miloval jsem tuto hru, ale po několika měsících jsem ji otevřel a veškerý můj pokrok je nyní ztracen. Zkoušel jsem se také přihlásit pomocí účtu Google Play, nic mi nevrátilo pokrok. Je to opotřebení, také jsem několikrát změnil telefon, ale hry vždy obnoví můj pokrok. Ale tentokrát ne.
Je to nejlepší offline hra.
Upravit: pokles na 3 hvězdičky kvůli aktualizaci, která nyní zobrazuje vyskakovací reklamy každé kolo. Zábavná hra. Uměle neomezuje herní dobu, nevnucuje vám každých 5 sekund 30sekundové reklamy, nezobrazuje každé druhé kolo vyskakovací okna pro prémiovou měnu.
Asi nejaky problem... od dnesniho dne nejde pustit. Ani se nenacte,proste nic...
ahoj, takže grafika je lepší, hratelnost dobrá a odměny za reklamu neexistují. sledování reklam vám slibovaný bonus nepřinese. neobjeví se ani denní dárek ze sledování reklam. v podstatě f reklamy a jen hrát to je obecně dostatečně obohacující. 2 hvězdičky za to, že nemáte své hovínko ve skupině.
Úžasná hra, ale po nedávných aktualizacích některé doplňky hru zhroutily. Navíc x2 hvězda na konci úrovně zruší zvuk ve hře, pokud si je nárokujete.
Sky Force Reloaded Žaid. automat. qmge
Dobře, nejdřív si myslím, že tato hra má potenciál. Střílení je zábavné, ovládání snadné, mnoho možností pro vylepšení zbraně. Teď k tomu špatnému. Postup do další fáze je velmi pomalý. Proč? Protože musíme sbírat hvězdu ničením % nepřátel, pomáhat všem lidem, žádný škrábanec atd. Je to opravdu únavné. Otevírání několika prvních etap je opravdu pomalé. Nestačí jen porazit předchozí fázi, ale musíme dosáhnout nějaké mise. Opravdu? Chci si hru jen užít, ale byl jsem nucen z ní vybruslit.
Cooking Cafe - šéfkuchař Arkády dxhh
Opravdu bych si přál, abych mohl vypnout funkci "vibrace při zásahu".
Dal mi odpověď, použijte stejný účet... stejný Gmail, který jsem používal deset let.... Stále kulhavý nemůže účet oživit.
Super hra, běží plynule...
Je to skvělá hra.
Mise jsou ohromné a jsou náročné na tvrdých a šílených úrovních, ale strategií lze splnit požadavky mise.
Tato hra se mi moc líbí, je zábavná, ale také docela náročná. Přál bych si, aby existovala možnost si hru pouze koupit, abyste měli neomezený počet letadel a žádné reklamy.
Grafika této hry je šílená, hrál jsem verzi pro PC, prostředí je úžasné, jak kdy je jediná věc, kterou miluje každý hráč staré školy co bys dělal Je to opravdu otravné já a mnoho hráčů miluje multiplayer, přeji si, aby byl přidán 🙏
Hratelnost je dobrá... ale jak postupujete, vývojáři začnou tlačit příliš mnoho reklam... takže hra začíná být nudná. Pokud jste ochotni zaplatit 120 rupií za odstranění reklam .. pak to stojí za to.
Stáhl jsem to jako "výběr editora". Nemůžu uvěřit, že si někdo skutečně myslel, že je to dost dobré na propagaci z jiného důvodu, než je zisk. Plaťte za mechaniku pokroku, hra vás brzdí, pokud si něco nekoupíte, a je naprostá frustrace zkoušet postup bez placení za výhru. Neměl bych se tomu divit, ale jsem trochu znechucen propagací Google prostřednictvím výběru editora. Pozitivní je pouze to, že je méně otravná než většina reklam na hry zdarma.
Prosím oživte!!!!! Hra mě opravdu baví, ale nemáte skutečné peníze na nákup HODNĚ vylepšení... budete muset hrát TISÍCkrát stejnou úroveň, abyste mohli dokončit všechny mise a získat hvězdičky na vylepšení svého letadla. Hraju 2 měsíce na stejné úrovni...